Küt Saç Modelleri




Küt saç modelleri son yıllarda her yaştan bayanın favori saç modelleri arasındadır. Farklı boylarda kesilen küt saç modellerinin en büyük avantajı düz, dalgalı ve kıvırcık olmak üzere tüm saçlara uygulanabilmesidir. Bu saç modeli konusunda birçok farklı seçenek olması bayanların karar vermesini zorlaştırsa da, seçilecek saç kesiminin yüz şekli ile uyumlu olması son derece önemlidir. Küt saç kesimleri her sezon biraz daha farklılaşarak saç trendleri arasında yerini almaktadır. Bayanların bu saç modelini sevmesinin nedeni hem kullanımının kolay olması hem de her boyda kesilebilen modellerinin bulunmasıdır.
Küt Saç Kesimleri
Küt saç kesimleri son dönemlerde farklı görünümleri ile dikkat çekmekte. Özellikle düz ve kahküllü küt saç kesimleri farklılıktan hoşlanan bayanlar için oldukça ideal. Kulak hizasındaki düz küt saçlar da kısa saçtan hoşlanan bayanlar arasında oldukça popüler. Geçtiğimiz yıllarda yaygın olarak kullanılan omuzlarda küt saçlar ise bu sezon yerini daha farklı saç modellerine bırakmış gibi görünüyor. Dalgalı saçlarda çok hoş duran asimetrik kesimler ise bu sezon da saç modasında zirvede bulunuyor.
Bu sezon düz ve ipeksi görünümü ile dikkat çeken küt saçların da popüler olduğunu görüyoruz. Yanları kazıtılmış küt saç modelleri de cesur bayanların tercihi olarak dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor. Düz veya dalgalı küt saçlara yapılan ombreler de bayanların daha havalı ve modern görünmesinde oldukça etkili. Dağınık ve kabarık küt saç modellerinin yanı sıra asimetrik kahküller uygulanan küt saçlar da son dönemlerde sıkça karşımıza çıkmakta. Saçlarının kabarık görünümünden şikayetçi olan bayanlar için de en ideali katlı küt saç kesimleridir.
Geçtiğimiz yıllara damgasını vuran bir tarafı uzun diğer tarafı kısa küt saçlar yeniden saç trendleri arasında boy göstermeye başladı. Küt saç modellerinde gri, kızıl, kırmızı ve gök kuşağı saç renkleri gibi farklı renk tonlarını da sıkça görüyoruz. Havalı küt saç kesimleri arasında ise ıslak bir görünüm verilerek geriye doğru kabartılarak taranmış küt saçlar oldukça popüler. Küt saç modelleri hakkında daha iyi fikir sahibi olabilmek için aşağıda paylaştığımız küt saç kesimlerine göz atabilirsiniz.
Dalgalı Küt Saç

Düz Küt Saç Modelleri

Gri Küt Saç

Havalı Küt Saç


Kahküllü Küt Saç Modelleri

Katlı Küt Saç Modeli

Klasik Küt Saç Kesimi

Küt Saç Kesimi

Küt Saç

Kısa Küt Saç Kesimi

Kızıl Küt Saç Modeli

Modern Küt Saç Kesimi

Ombreli Küt Saç

Ortadan Ayrılmış Küt Saç

Perçemli Küt Saç

Siyah Küt Saç

Yanları Kazınmış Küt Saç

Asimetrik Küt Saç

Bob Küt Saç


Yorumlar

Popüler Yayınlar