2017 Kısa Saç Modelleri


2017 kısa saç modelleri modern ve havalı görünümleri ile dikkat çekiyor. Ünlü isimlerle başlayan kısa saç trendi tüm bayanlar arasında hızla yayılmaktadır. Kısa saça şekil vermek çok kolay olduğu için günümüzde kısa saç kullanan bayan sayısı gittikçe artmaktadır. Saçların yapısına ve yüz şekline uygun bir saç modeli tercih edildiği zaman ortaya harika sonuçlar çıkmaktadır. 2017 kısa saç modelleri arasında her yaştan bayanın beğenisine hitap edebilecek çok farklı saç kesimleri bulunmaktadır. 
Geçtiğimiz yıllarda çok popüler olan küt ve bob saç kesimlerinin bu sezon yerini daha kısa saç modellerine bıraktığını görüyoruz. Katlı ve asimetrik kısa saç modelleri bu yıla damgasını vuran modellerden başlıcalarıdır. Farklı tarzını saçları ile de yansıtmak isteyen bayanlar yanları ya da arkaları kazıtılmış kısa saç kesimlerini tercih etmekteler. Bayan kısa saç kesimleri arasında bu yıl erkek tipi olarak adlandırılan, çok kısa saç modelleri de oldukça popüler. Doğallıktan hoşlanan bayanların favorisi ise kabarık ve dağınık kısa saçlardır. 
Bu sezon kısa saçlarda farklı renk uygulamaları da dikkat çekiyor. Düz saç renklerinin yanı sıra saçlara yaptırılan röfle ve ombreler de kısa saçlarda çok hoş duruyor. Bazı kısa saç modellerinde sadece saçların yan ve üst kısımları boyatılmakta ve altlar doğal rengi ile bırakılmaktadır. Saç uçlarını kırmızı, mavi, yeşil gibi farklı renklerde boyatmak ise genç bayanların öncelikli tercihleri arasında bulunuyor. Saçlarında değişiklik yaptırmak isteyen bayanlar 2017 kısa saç trendi hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki görsellere göz atabilirler. 



































Yorumlar

Popüler Yayınlar