Asimetrik Kısa Saç Modelleri



Asimetrik kısa saç modelleri havalı görünümleri ile dikkat çeken saç kesimleridir. Saçların önlerinin ve yanlarının asimetrik bir şekilde kesilmesi sonucu ortaya çok modern kısa saç kesimleri çıkmaktadır. Asimetrik kısa saçların en önemli özelliği kişinin yüz hatlarına uyun bir saç kesimi yapılabilmesidir. Bu sayede bayanlar yüz hatlarına uygun kısa saç modelleri ile güzel ve çekici görünebilirler. 2017 saç trendleri incelendiğinde asimetrik kısa saçların çok popüler olduğunu görüyoruz.
Asimetrik kesim kısa saç modelleri orta kısalıkta saçlara uygulanabildiği gibi erkek tipi kısa saçlarda da bu modele sıkça rastlamaktayız. Her yaştan bayana uygun olan bu saç modeli çoğunlukla kahkülle beraber kullanılmaktadır. Bu şekilde saçlar bazen yüze doğru yaydırılırken, kimi zaman da geriye doğru taranabilmektedir. Genç bayanlar asimetrik saç modellerine farklı saç renkleri uygulatarak kendi saç stillerini oluşturabilmekteler.
Her yüz şekline uygun bir asimetrik saç kesimi bulmak mümkün olduğundan bayanların bu konuda seçim yapmaları biraz zor olabilir. Bu tarz saçlara şekil vermek çok kolay olduğu için çalışan ve okuyan bayanlar için de en ideal kısa saç modellerinden birisidir. Son dönemlerde asimetrik kısa saç kesimlerini yanları kazıtılmış olarak kullanan bayanların sayısı da artmış durumda. Siz de saçlarınızı kısa kestirmek istiyorsanız aşağıda paylaştığımız asimetrik saç modelleri sezonun saç trendleri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir.




























Yorumlar

Popüler Yayınlar