Gri Saç Modelleri


Gri saç modelleri son yıllarda bayanlar arasında oldukça popüler. Günümüzde her yaştan bayanda gri saç modellerini görüyoruz. Geçmişte yaşlılık belirtisi olarak görülen gri saçlar bugün genç bayanların severek kullandığı saç modellerinden birisi durumunda. Gri saç hem açık hem de koyu tenli bayanlara yakışan bir saç rengi olması bakımından son derece avantajlı. Çoğu bayan bu avantajı kullanarak daha modern ve çekici bir görünüme kavuşmaktadır. Bu saç rengi daha parlak ve canlı göründüğü için orta yaştaki bayanları da olduklarından daha genç göstermektedir.
Son yıllarda bayanlar arasında kısa saç modellerinin popüler olması nedeni ile gri kısa saç modelleri de saç trendleri arasındadır. Griye boyanmış erkek tipi kısa saçların her yaştan bayanın favorisi olduğunu görüyoruz. Griye boyanmış asimetrik kısa saçlar ise bayanları çekici ve havalı gösteren saç kesimleri olarak aklınızda bulunsun. Saçlarını çok kısa kestirmek istemeyen bayanların tercihleri arasında bulunan bob ve küt saç kesimlerinde de bu sezon gri renk sıkça kullanılmakta.
Uzun saçlarda ise gri rengin farklı bir havası olduğu gözlerden kaçmıyor. Düz ya da iri dalgalı uzun saçlara en çok yakışan renklerden birisi de gri renk olarak sıkça gözümüze çarpıyor. Gri uzun saç modelleri özellikle genç bayanlar arasında oldukça yaygın. Koyu renk saçlara yaptırılan gri ombreler ise saçların daha parlak ve dikkat çekici görünmesinde son derece etkili. Siz de gri saç modellerini denemek isterseniz aşağıda paylaşacağımız saç modelleri, sezonun trendleri hakkında fikir edinmenize yardımcı olabilir.






































Yorumlar

Popüler Yayınlar