Omuzlarda Kısa Saç Modelleri


Omuzlarda kısa saç modelleri her yaştan bayanın favorisi olan saç kesimleridir. Saçlarını kısa kestirmek isteyen bayanlar bu konuda risk almak istemiyorlarsa saçlarını omuzlarda kestirebilirler. Bu şekilde eğer kısa saçtan memnun kalmazlarsa tekrar saçlarını uzatmak için uzun süre beklemelerine gerek kalmayacaktır. Omuzlarda kestirilen saçlar bayanları daha genç göstermesi bakımından da en avantajlı saç modellerinden birisidir.
Omuzlarda saç kesimleri kısa, dalgalı ve kıvırcık tüm saçlara uygulanabilmektedir. Son birkaç yıldır omuzlarda küt saçlar ve bob saç modelleri en popüler orta boy saç kesimleri arasında bulunmaktadır. Omuzlarda kısa saçlar havalı ve modern görünümü ile dikkat çekmektedir. Bu yılın saç trendlerinden birisi olan iri dalgalı saçlar, omuzlarda saç kesimlerine çok yakışmaktadır. Omuzlarda kısa saç modelleri kabarık saçlar için de en uygun saç kesimlerinden birisidir. Bu tür saçlara uygulanan katlı kesimler sayesinde saçların kabarması önlenebilir. Bob saç kesimleri de omuzlarda saç modelleri arasında öne çıkmaktadır.
Omuzlarda kısa saç modellerine şekil vermek çok kolay olduğundan bayanlar açısından avantajlı bir saç modeli olduğunu söyleyebiliriz. 2017 saç modası incelendiğinde omuzlarda saç modellerinin popüler olduğu gözden kaçmıyor. Bu sezon iri dalgalı ya da ıslak görünümlü omuzlarda kısa saç modellerinin yanı sıra omuz hizasında kesilmiş ve hafifçe kabartılmış saçlar da çok popüler. Saçlarını kısa kestirmeyi düşünen bayanlara bu konuda ilham vermesi için aşağıda, omuzlarda kısa saç modelleri ile ilgili görseller paylaşıyoruz.





















Yorumlar

Popüler Yayınlar