At Kuyruğu Saç Modeli


At kuyruğu saç modeli her yaştan bayanın en çok yaptığı saç modellerinden birisidir. Orta boy saçları daha uzun gösteren bu saç modeli uzun saçları da daha dolgun ve havalı göstermektedir. Klasik at kuyruğu, yukarıdan ve enseden toplanan at kuyruğunun yanı sıra örgülü ve krepeli at kuyruğu olmak üzere birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Uzun saçlı bayanlar için yukarıdan ve düğümlü at kuyruğu modelleri idealdir. Orta boy saçlar için en ideal at kuyruğu modeli düşük at kuyruğu ya da örgülü at kuyruğudur. Saçları omuz hizasında olan bayanlar ise aşağıdan yapılan ensede at kuyruğu modellerini tercih edebilirler. 

At Kuyruğu Nasıl Yapılır?
En kolay yapılan saç modellerinden birisi olan at kuyruğu her sezon saç trendleri arasında kendine yer bulan bir saç modeli olarak dikkat çekmektedir. At kuyruğu yapmak kolaydır fakat saçların güzel görünmesi ve gün boyu bozulmadan şeklini koruyabilmesi için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. At kuyruğu nasıl yapılır? derseniz aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. 
* İlk olarak saçlarınızı güzelce tarayarak arada dolaşıklık varsa bunları açın. Eğer saçlarda dolaşık olursa aradaki çıkıntılar nedeni ile saçlar dağınık görünebilir. 
* Saçları güzelce taradıktan sonra arkadaki saçları tarak yardımı ile öne doğru tarayarak kaldırın. 
* Yanları ve ön tarafları da tarak yardımı ile yukarı doğru getirin. 
* Daha sonra ince bir lastik toka ile saçlarınızı tutturarak at kuyruğu yapımını tamamlayın. 
* Arada tokadan çıkan saç tutamları varsa bunları siyah tel toka ile görünmeyecek şekilde tutturun. 
* At kuyruğunun gün boyu bozulmadan kalabilmesi için saçınıza biraz saç spreyi sıkın.
Siz de saçlarınızı kısa sürede at kuyruğu olarak toplamak isterseniz aşağıda verdiğimiz, at kuyruğu yapımı resimli anlatım bu konuda işinize yarayabilir. 



Yorumlar

Popüler Yayınlar